După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 14 noiembrie 2013

"Speranta si Prietenii" & Gabi Zagrean in USA si Canada


"Speranta si Prietenii" va da tonul colindelor incepand din 24 Noiembrie in biserici din USA & Canada: Chicago (IL), Denver (CO), Nampa (ID), Seattle (WA), Portland (OR), Sacramento (CA), Los Angeles (CA), Phoenix (AZ), Toronto (ON), Kitchener (ON), Detroit (MI), Lawrenceville (GA), Tampa (FL) si Hollywood (FL). Revenim cu detalii!!!
Sursa: AICI

Alin si Emima Timofte la Paris

16.11.2013 ora 19.00 - Biserica Lumina Lumii

17.11.2013 ora 09.00 - Biserica Lumina Lumii


17.11.2013 ora 17.00 - Biserica Filadelfia

Sursa: AICI

Nicolae Geantă la Câmpina de Ziua Mondială a Toleranței

Sursa: AICI

Întâlnirea tinerilor penticostali din județul Brașov

În data de sâmbătă, 23 noiembrie 2013 biserica Filadelfia va găzdui întâlnirea tinerilor penticostali din județul Brașov cu tema "Pregătiți calea Domnului" (Matei 3:1-12)
La această întâlnire sunt invitați să fie prezenți tineri din bisericile penticostale din Brașov, Săcele, Făgăraș, Râșnov, Zărnești, Codlea și bisericile din satele din jurul acestora. Programul se va desfășura între orele 17.00 și 20.00.
Sursa: AICI

Seara de evanghelizare la Biserica Golgota Timișoara

Duminica 17 Noiembrie de la ora 18:00 dorim sa va invitam sa participati impreuna cu noi la o seara speciala de evanghelizare impreuna cu vorbitorul american Scott McDowell

Suntem convinsi ca va fi o oportunitate de a va intalni cu Dumnezeu si de a va intari sufletele!
Sursa: AICI

Conferință la Biserica Betel Timișoara

Vineri, 15 noiembrie, de la ora 19.00 și sâmbătă, 16 noiembrie, de la 10:00-13:00, la Biserica Baptistă ”Betel” din Timișoara va avea loc o conferință privind rolul bisericii locale și a creștinilor individuali în misiunea transculturală. Invitatul special este dr. Kroll.
Pastor al unei biserici locale de mai bine de peste 37 de ani, Dr. Kroll deține o vastă experiență în a ajuta bisericile locale și agentiile de misiune să lucreze împreună pentru a trimite misionari în lucrare. Dr. Kroll a ținut seminarii în Africa, Asia, Europa și America de Nord despre strategia misiunii și locul central pe care misiunea trebuie să-l dețină într-o biserică locală, în tot ceea ce este și face ea.
Cui i-a încredințat Hristos Marea Trimitere? Ca ucenic al lui Isus Hristos, am eu rolul de a duce mai departe Evanghelia până la marginile pământului?Dacă nu sunt chemat să fiu misionar,  îmi asum eu responsabilitatea față de misiune? Care sunt strategiile folosite pentru a duce Evanghelia și altor națiuni?
Sursa: AICI

Conferință de tineret la Negrești, jud. Vaslui

Sursa: AICI

Conferința Flacăra Închinării 2013 la Alba Iulia

Perioada: 29 noiembrie – 1 decembrie 2013
Locația: Sala de baluri din incinta Alba Mall
Vorbitori: Markus Wenz, Christoph Scharnweber, Florin Lupean
Închinarea va fi ținută de trupa Cristocentric și echipa de închinare a Bisericii Flacăra Închinării Alba Iulia.
Taxa participare: 20 lei
Lauda şi Închinarea va fi condusă de trupa Bisericii Flacăra Închinării, din Alba Iulia.
Alți invitați: Luminița Ciuciumiș, trupa de pantomimă Flacăra Închinării.
Conferința va începe cu un ajun al conferinței în 29 Noiembrie și se va încheia în 1 Decembrie.
Intrarea este liberă la programul din 29 Noiembrie .
Conferinţa propriu-zisă va avea loc sâmbătă, 30 Noiembrie , începând cu ora 9:30 si duminica, 1 Decembrie, începând cu ora 10.
Recepţia va începe sâmbătă, 30 Noiembrie, de la ora 7:30.
Locaţia: Sala de baluri din cadrul Centrului Comercial Alba Mall
Taxa de participare este de 20 lei.  Această sumă NU include mâncarea!
Plata taxei de participare se va face la Banca Comercială Română, în contul RO88RNCB0318037687320001, pe numele titularului Lupean Alin Florin. La explicaţii, treceţi donaţie din partea lui… (treceţi numele dumneavoastră).
Înscrierea participanţilor
Se poate realiza:
  • Pe Internet. Pentru a vă înscrie la conferinţa Flacăra Închinării din acest an, trebuie să completaţi formularul de înscriere pe care îl găsiţi AICI. Taxa de participare se va achita în maxim 3 zile lucrătoare de la data completării formularului electronic.
  • La Biserica Flacăra Închinării din Alba Iulia, în zilele de duminică, înainte sau după terminarea serviciilor divine, care se desfăşoară între orele 10-12, respectiv 18-20. Persoanele de contact sunt: Lidia Frate şi Raluca Loghin. În acest caz, la înscriere se va achita şi taxa de 20 de lei.
Termenul limită de înscriere este 27 Noiembrie. Taxa de participare pentru cei care s-au înscris în data de 26-27 noiembrie se va achita pâna cel tarziu Joi, 28 Noiembrie, ora 17.
Cazare:  Se va oferii cazare in limita locurilor disponibile ( aproximativ 50 locuri). Nu se oferă cazare celor din judeţul Alba şi judeţelor limitrofe judeţului Alba.
Contact: Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail flacarainchinarii@gmail.com sau la numerele  de telefon: 074-277-5980 – Florin Lupean, 074-590-3229 – Raluca Loghin, 074-252-1315 – Ligia Badea
Sursa: AICI

Paul Fiddes vine in Romania

Reputatul teolog baptist de la Oxford University  va sosi in Romania pentru o serie de prelegeri organizate de Facultatea de Teologie Baptista din Bucuresti. Din programul Dr Paul Fiddes remarcam doua intalniri publice care vor dezbate teme legate de identitatea baptista. Programul conferintelor este urmatorul:
10:00 – Baptist Identity – translated session with Master students, Baptist Institute students and pastors from Bucharest Association
15:00 – Theological Conference at the University of Bucharest – conference will be in English

Centrul de Cercetare a Credinței și Culturii din cadrul Facultății de Teologie Baptistă din Universitatea din București vă invită să participați la sesiunea de comunicări științifice organizată la data de 26 Noiembrie, ora 15:00. Conferința se va ține în Sala Stoicescu a Facultății de drept din Bd. Mihai Kogălniceanu nr. 36-46, București. Lucrările conferinței vor avea loc în limba engleză. Vă rugăm să confirmați participare la: teologiebaptista@yahoo.com
Tema sesiunii de comunicări:
Sinele și lumea
Invitații sesiuinii de comunicări:
Prof. Univ. Dr. Paul Fiddes de la Universitatea din Oxford va prezenta tema pe baza celei mai recente cărți: Seeing the World and Knowing God – Hebrew Wisdom and Christian Doctrine in a Late-Modern Context (Oxford University Press, 2013)
Prof. Univ. Dr. Mircea Dumitru, Rector – Universitatea din București
Prof. Univ. Dr. Ioan Pânzaru – Universitatea din București
Prof. Univ. Dr. Parush Parushev – International Baptist Theological Seminary din Praga
Parteneri în organizarea sesiunii de comunicări:
Institutul Teologic Baptist din Bucuresti
Fundația Providența
Sursa: AICI 

Botezuri - Duminica, 17 noiembrie 2013




Sărbătoarea Mulțumirii la Biserica Baptistă Nădejdea Vârciorova, Caraș-Severin


Duminica, 17 noiembrie 2013, 
ora 09.00
Invitati: 
Adi Gliga si Jean Chiforeanu


Sursa: AICI