După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 11 noiembrie 2013

Intalnire pentru femei la Biserica Betel Medias

Sursa: AICI

Conferința “Descătușare prin iertare” la Sibiu

Asociaţia “Phoneo” şi Accesează Viața organizează conferinţa cu titlul: “Descătuşare prin iertare”
Vom încerca să descoperim care sunt efectele iertării \ neiertării în viaţa noastră din perspectivă psihologică şi teologică. Fie că ai rănit, ai fost rănit sau trăieşti cu un sentiment acut de vinovăţie, ai nevoie să fii descătuşat, să găseşti răspunsuri la întrebările tale. Te aşteptăm! Intrarea este liberă.

Vorbitori:
Dr. Andrei Pătrîncă, medic specialist psihiatru, consilier analitic-existenţial în formare, laureat cu premiul juriului pentru ”Cel mai activ medic pe internet” la Gala Medicilor 2013.
Rev. Allen Carmichael, absolvent al Facultăţii de Teologie Toccoa Falls, deţine un Masterat în Teologie (MA of Divinity) de la Universitatea Emory, Atlanta. El este și pastor al Bisericii Metodiste Unite Kresge Cedartown, USA.
Cristian Istrate, absolvent al Universităţii de Ştiinţe Politice şi ale Comunicării, absolvent al Seminarului Evanghelistic Metodist din Ierusalim și masterand în Teologie Biblică. A slujit în lucrarea creştină și umanitară atât în țară, cât și în străinătate, îndeosebi colaborând cu biserica persecutată din Orientul Mijlociu. În prezent este pastor în cadrul Bisericii Metodiste Unite România.

Data: 21 noiembrie 2013
Ora 18:00 până la 20:00
Locatia: Str. G. Bariţiu, nr. 5, 7, Biblioteca Judeţeană “Astra”, Corp B, Sala de lectură, etajul V, Sibiu
Sursa: AICI

Conferinţa “Prioritățile uceniciei" la “Metanoia” Arad cu Pastor Emil Bartos

Sursa: AICI

Trupa Revers la Cluj Napoca

Sursa: AICI

Steve Gallagher in Cluj, Bistrita, Oradea si Baia Mare

Steve Gallagher, autorul faimoasei carti "La altarul idolatriei sexuale" va vizita Romania.

Program:
CLUJ-NAPOCA
13 nov. - Biserica Baptista nr. 1 (Manastur) - intalnire pentru baieti si barbati, orele 19:00.
14 nov. - Biserica Penticostala Elim, orele 18:00.
15 nov.- Biserica Penticostala Speranta - intalnire pentru tineri, orele 18:00;

BISTRITA
16 nov. - Biserica Sfanta Treime - intalnire pentru tineri;
17 nov. (dupa masa) - Biserica Sfanta Treime, orele 18:00;

ORADEA
20 nov. - Biserica Filadelfia - intalnire pentru tineri;
21 nov. - Biserica Speranta - intalnire pentru tineri;

BAIA MARE
22 nov. - Biserica Maranata - intalnire pentru tineri;
24 nov. a.m. - Biserica Muntele Sionului;
24 nov. p.m. - Biserica Maranata.

Mai multe detalii despre Steve Gallagher puteti gasi aici: http://www.eternalweight.com/steve-gallagher-2/steve-gallagher-bio.

Sursa: AICI 

Bere si tigari pentru atragerea de noi membri in bisericile americane...


Un nou raport al NPR susţine faptul că un  număr de congregaţii din întreaga Americă folosesc de acum berea drept cale de a atrage... noi membrii.

Efortul lor este un experiment în încercarea de a găsi metode care să apeleze la cei care de altfel nu ar pune piciorul într-o biserică. Câteva întâlniri "bazate pe bere" au loc chiar acum în clădirea bisericii, pe când altele au loc la un pub local.

Una din locaţiile accentuate în raportul acesta este şi Fort Worth, Texas, unde Biserica-dintr-un-Pub, sponsorizată de "Pastorul" Phil Heinze de la Calvary Lutheran Church, are servicii în fiecare săptămână la un bar local.
"Găsesc dragoste, suport, acei ochii nejudecători, atunci când vin aici", a declarat Leah Stanfield publicaţiei. "Şi găsesc prieteni care-L iubesc pe Dumnezeu [şi] iubesc berea făcută cu măiestrie."

Aproximativ 30-40 de oameni se întâlnesc la aceste adunări săptămânale, care includ citirea Bibliei, părtăşie şi comuniune - peste tot fiind pizza şi bere la pub-ul Zio Carlo.
Conciliul Regional al Bisericii Evanghelice Luterane din America a recunoscut recent Biserica-dintr-un-Pub ca fiind o comunitate autorizată de închinare. În 2014, un alt "pastor" zonal plănuieşte să extindă conceptul în toată zona Fort Worth din Texas.
În timp ce biserica Calvary Lutheran Church îşi ţine slujbele într-un bar, biserica First Christian Church of Portland, Oregon găzduieşte o noapte lunară de "bere şi imnuri" în cadrul clădirii bisericii, unde congregaţia se adună laolaltă să cânte imnuri, să vorbească şi să bea bere... 
Pentru anumite congregaţii, în loc de bere, se oferă ţigări la potenţialii membrii. Aşa cum a fost raportat anterior, Eric Van Scyoc din biserica St. Thomas Lutheran Church din Rockey River, Ohio, îşi numeşte adunarea sa "Smokin' Bible Study" ("Studiu Biblic al Fumătorilor"), unde bărbaţii se adună în camera din spate a magazinului Cigar Cigarsşi fumează trabucuri în timp ce studiază cuvântul lui Dumnezeu. El spune că conduce aceste studii biblice, la această locaţie, de aproximativ trei ani.
"Este o şansă să scoţi Biblia dintre pereţii bisericii", a declarat Van Scyoc către The Plain Dealer (un ziar din statul Ohio).
El a explicat că atunci când a fost abordat de administratorul localului Cigar Cigars să conducă acest studiu, la început a fost şovăielnic, însă din moment ce nimeni din biserică nu avea vreo problemă cu această idee, el a acceptat...
Totuşi, anumiţi pastori au exprimat o mare nelinişte şi o atenţionare cu privire la încercările în creştere de a reinventa biserica - folosind metode carnale pentru a-i atrage pe bărbaţi.
"Mai degrabă decât să se raporteze cu oamenii prin a deveni ca ei, Biserica trebuie să prezinte slava lui Dumnezeu", a declarat Scott Brown de la Center for Family Integrated Churches pentru Christian News Network. "Atunci când oamenii vin în biserică, ei trebuie să vadă o împărăţie complet nouă, o comunitate complet nouă. Ei ar trebui să vadă cât de diferit este Dumnezeu de ei, şi cât este El de minunat, cum căile Lui sunt mai frumoase decât căile lor."

Pastorul Eric Ludy, Preşedintele organizaţiei Ellerslie Mission Society, a făcut câteva declaraţii similare când şi-a exprimat preocuparea cu privire la Biserică, cum încearcă să atragă lumea prin a apărea să fie "cool".

"Problema e că Isus nu era cool. Fie că vrem să admitem asta sau  nu, Isus nu a făcut-o în felul lumii. El a venit şi a ofensat lumea", a spus el reporterilor. "El a venit şi a făcut totul în modul greşit.... Noi de fapt am vrea să-L acuzăm pe Isus şi să spunem, 'Ştii ceva? Dacă ai ştii şi tu lucrurile cum le ştim noi, cu siguranţă că le-ai fi făcut diferit'. Noi vrem să facem apel la sensibilităţile lumii şi să-i atragem oarecum către Evanghelie. Isus nu a făcut nici una din acestea."

"Biblia spune că 'După ce va fi înălţat, El (Isus) va atrage pe toţi oamenii înspre Sine'," a continuat el. "Cheia este ca noi să înălţăm Evanghelia. Noi oferim calea cea dreaptă şi îngustă. O prezentăm nediluată şi oamenii vor începe să ne respecte pentru că noi nu le oferim ceva care să stârnească carnea. Noi le oferim ceva care va aduce viaţă spiritului lor"...


 Sursa: AICI

Daniel Cristian Florea la Târgu Mureș

Sursa: AICI

Pastor Iosif Berce si Elim Harmony Band la Biserica Filadelfia Bucuresti

Sursa: AICI

Sarbatoarea de inaugurare a Bisericii Baptiste Apahida, Cluj

Biserica Crestina Baptista Apahida, str. Libertatii nr. 108, loc. Apahida, jud. Cluj, va invita sa participati impreuna cu noi la slujba oficiala de inaugurare si dedicare (sfintire) a locasului de inchinare al Bisericii Crestine Baptiste Apahida, in data de 17.11.2013 ora 9:30. Vom fi deosebit de incantati sa ne onorati cu prezenta dumneavoastra!
Sursa: AICI

Seminar pentru păstori și soțiile lor "Cum să-ți zidești o familie trainică" in Republica Moldova

Asociația "Învățătură din Cuvânt" anunță despre desfășurarea, în perioada 21-23 noiembrie 2013, a unui seminar dedicat păstorilor și soțiilor lor. În cadrul seminarului, cuplurile de slujitori vor studia cursul "Cum să-ți zidești o familie trainică", care va fi predat de către Vasile Filat. 
Seminarul va avea loc în incinta sanatoriului "Bucuria Sind" de la Vadul lui Vodă. Prețul participării - 200 de lei de persoană.
Pentru înregistrare, contactați pe Felicia Rotaru la tel. 069966779.
Sursa: AICI

Sărbătoarea Mulţumirii la Biserica Română Betel din Tielt, Belgia

Vă aducem la cunoștință că în cadrul serviciului divin din data de 17-noiembrie-2013, începând cu ora 16:00 vom avea SĂRBĂTOAREA MULȚUMIRII.
Invitați la această zi de sărbătoare sunt: pastorul Grigore Creța și grupul de laudă Boanerghes din PARIS.
Vă așteptam să ne bucurăm împreună la această zi de sărbătoare! 
Sursa: AICI