sâmbătă, 30 noiembrie 2013

"Arta Căsniciei" la Bucureşti

Duminica, 8 decembrie 2013, ora 10.00
Sursa: AICI

Cinci mituri despre creştinism

Gândirea postmodernistă nu doar că ne face să nu mai respectăm autoritatea (fie ea seculară sau religioasă), ci ne face şi foarte sceptici în privinţa a ceea ce citim, auzim, aflăm în jurul nostru. Aşa se face că în ultima vreme, mai populare decât Biblia şi cărţile creştine au devenit lucrările care descriu opusul, adică speculaţiile religioase, lucrările ce promovează miturile şi pun sub semnul întrebării adevărul Bibliei. Pastorul şi autorul creştin Rick McDaniel a analizat aceste mituri şi le-a comentat pe cele mai celebre din ele.

Primul dintre acestea susţine că Iisus Christos a fost doar un învăţător şi un zelot, nicidecum Fiul lui Dumnezeu. Zeloţii erau membrii unei grupări de farisei riguroşi şi bigoţi, apărători ai teocraţiei şi adversari ai dominaţiei romane. Au fost principalii animatori ai răscoalei din anul 66 d. Hr., care a dus la războiul cu romanii şi la dărâmarea Ierusalimului în anul 70 d. Hr.

În realitate, Iisus nu doar că nu a fost revoluţionar, dar mulţi nu au mai mers după El după ce au văzut că El nu predica împotriva romanilor şi nici încurajând o mişcare de revoltă. Totodată, Iisus nu a suferit de un complex mesianic, care presupune incapacitatea de a iubi şi de a avea compasiune faţă de alţii.

Al doilea mit, care amestecă un adevăr şi o minciună, susţine că toţi creştinii au fost condiţionaţi social să se convertească. În timp ce este adevărat că mulţi oameni află şi învaţă despre creştinism şi trăirea morală din familie, încă din anii copilăriei, condiţionarea socială la care face referire mitul este legată de perioada studiilor, mai exact religia în şcoli.

În realitate, societatea devine tot mai seculară şi influenţa oricărei religii în şcolile occidentale, tolerante religios, este de cele mai multe ori inexistentă.

Al treilea mit este că religia creştină este o „cârjă" pentru cei slabi şi că, în realitate, creştinii sunt persoane care au multe nevoi, de tot felul. În realitate însă, ce persoană poate declara cu mâna pe inimă că nu are nicio nevoie sau că toate nevoile i-au fost împlinite? Chiar dacă suntem prea mândri pentru a recunoaşte, Iisus Christos nu este o cârjă, ci soluţia la păcatul care îşi face loc în fiecare zi în viaţa noastră.

Al patrulea mit afirmă că religia ne limitează libertatea personală. Cercetătorii de la universităţi de prestigiu, precum Harvard şi Duke, au descoperit că oamenii care sunt creştini şi care merg regulat la biserică sunt mai puţin izolaţi, prezintă un risc mai scăzut de consum de droguri, au rate mai mici de suicid şi resimt o mai mare satisfacţie personală. Toate acestea nu sunt caracteristici ale unor persoane fătă libertate, nu-i aşa?

În schimb, cei care întreţin acest mit sunt persoane care vor libertatea de a face ceea ce doresc, fără a fi răspunzători în faţa altora sau a lui Dumnezeu.

În final, al cincilea mit este că religia creştină nu este relevantă pentru societatea contemporană. În realitate însă, Biblia conţine numeroase sfaturi şi principii cu privire la aspectele practice ale vieţii, precum locul de muncă, finanţe, sănătate, succes. În plus, nicio altă instituţie nu face mai multe pentru a rezolva nevoile sociale ale persoanelor decât biserica. Iar milioane de vieţi schimbate sunt mărturia clară că acest mit nu este adevărat.
Sursa: AICI

Evanghelizare la Biserica Baptista Betel Reşiţa cu poliţistii creştini din Caraş-Severin

Duminica, 1 Decembrie , de ziua nationala a Romaniei, la Biserica Baptista Betel Resita, incepând cu ora 17.00 va avea loc o evanghelizare, evanghelizare la care noi politistii crestini din Caras - Severin suntem invitati pentru a raspandii cuvantul Domnului. De aceea, toti cei care doriti sa participati la acest eveniemt , va asteptam cu drag de la orele 17.00. Dumnezeu sa fie slavit pentru aceasta, amin.

Închinare cu Trupa Profides la Crystal Palace Bucureşti

Sursa: AICI


Întalnire de tineret la Hodoni, jud.Timis

Sursa: AICI

Evanghelizare la Biserica Zorii Diminetii Culcea, jud. Maramureş

Sursa: AICI

Librăria PETROS Cluj- Napoca - 1 an de la deschidere!

Click AICI!

Florin Ianovici si Grupul El Shaddai la Biserica Bethel Ploiesti

Sursa: AICI

Evanghelizare la biserica baptistă “Speranţa” Arad

Duminică 01.12.2013 comunitatea baptistă “Speranţa” Arad va avea bucuria unei seri speciale de evanghelizare. Invitatul serii va fi păstorul Daniel Bărnuţ. Dumnealui va fi însoţit de un grup bărbătesc.
Toţi cei dornici de a fi în mijlocul comunităţii sunt aşteptaţi cu drag!
Sursa: AICI

Botez la Biserica Metanoia Arad

1 Decembrie 2013 ! Celebrăm împreună!
Ca biserică, ne bucurăm împreună cu cerul întreg de oamenii care și-au predat viața lor Domnului și Îl mărturisesc ca Domn al vieții lor prin botez!
Mulțumim Domnului pentru purtarea de grijă din toți acești 9 ani!
Fiți prezenți cel târziu la ora 9:30 la sala de evenimente a restaurantului Noblesse!

Săptămână de evanghelizare la Izvorul Vieții Reşița

Sursa: AICI

Concert Boboc la Centrul Creștin Salem Oradea

Sursa: AICI

Seară de închinare cu colinde la Biserica HARUL Timisoara

Sursa: AICI

Concert Coral si de Fanfara în Troy, Michigan


Sursa: AICI


Anmol, martir la vârsta de 7 ani

Anmol, un copil de 7 ani, a disparut Duminica 17 Noiembrie,  in drumul lui spre casa de la  Biserica Credinciosilor (Believer’s Church) din Nordul Indiei. In acea dimineata, ca si in alte duminici, Anmol  a participat la clasa de scoala duminicala.  A doua zi, trupul sau neinsufletit a fost gasit intr-o balta.
In dimineata zilei de 17 Noiembrie, Anmol s-a bucurat impreuna cu alti copii din clasa sa, cantand cantari impreuna si ascultand la dascalul care-i invata din Biblie. Parintii lui Anmol au crezut ca copilul lor s-a dus acasa la prieteni de-ai lui, ceea ce el o facea din cand in cand, la invitatia lor. Dar cand au vazut ca Anmol nu se mai intoarce, au inceput sa se ingrijoreze si au raportat disparitia lui la politia indiana din orasul lor.
Pe cand se facea seara, politia a primit un telefon in care s-a raportat despre un trup neinsufletit, plutind intr-o balta. Parintii l-au identificat la spital, ca fiind copilasul lor de 7 ani, Anmol. Le-a fost clar ca copilul lor a fost torturat. Ucigasul l-a mutilat cu salbaticie pe Anmol; evidentele torturii:  lui Anmol i s-a rupt gatul, i s-au rupt degetele de la picioare si mainile lui au avut urme de taieturi si arsuri. Pana si fata lui a fost arsa, iar pe abdomen i s-a pus jaratic sau lemne aprinse, care i-au ars abdomenul. Gura i-a fost legata- ucigasul nu a vrut sa-i auda urletele. Dar cel mai socant este faptul caci cauza finală a morţii a fost stabilită ca fiind înecarea. Aceasta denota faptul ca Anmol a fost torturat pe viu inainte de a fi omorat. Inca nu se cunosc detaliile ucigasului  pentru ca politia isi continua investigatiile.
In anul 2003 Harish, tatal lui Anmol, impreuna cu alti 45 de indieni au devenit crestini, predandu-si viata si incepandu-si lucrarea pentru Isus Hristos dupa un eveniment miraculos in care un frate de-a lui Marish a fost vindecat de o boala pe care o suferea de lunga durata. Cu timpul, mai multe rudenii, chiar si cele mai indepartate au inceput sa-L urmeze pe Hristos datorita propovaduirii Evangheliei pe care o facea Marish. Persecutiile impotriva familiei au inceput la scurt timp si au continuat in toti anii acestia, culminand in luna Noiembrie cu martirizarea copilului lor iubit, Anmol.
Marti, 19 noiembrie a fost o zi grea pentru familie, ziua cand si-au inmormantat fiul Anmol, un martir la varsta frageda de 7 ani. La inmormantare au participat in jur de 200 de persoane si in sat s-au auzit plansete de durere si bocete zguduitoare.
Organizatia Gospel for Asia ne cere sa ne rugam pentru aceasta familie indurerata si pentru comunitatea acestei biserici, care se afla intr-o zona in care persecutia impotriva crestinilor a crescut cu 400%.

LUMINĂ DUPĂ GRATII


Duminica 08.12.2013 dimineata incepand cu ora 09.00 suntem la BooKafe Oradea http://www.bookafe.ro/ inpreuna cu frati si surori de la VIATA NOUA Oradea unde vom prezenta lucrarea de dincolo de gratii si nu numai….

Veti asculta si marturii printre care si marturia unui fost detinut care astazi este misionar in inchisori dupa mai bine de 11 ani de detentie devanind Liber in Cristos dincolo de gratii.

Se pot face donatii in Biblii (noi si vechi) sau bani la aceasta intalnire care credem ca va va fi de folos daca veti participa. Costul unei Biblii este de 17 lei.

Adresa este:str. Nicolae Jiga nr. 25 ORADEA 

DOMNUL SA BINECUVANTEZE ACEASTA LUCRARE SI PE VOI!

Va asteptam insotit macar de un prieten ce nu a cunoscut o VIATA NOUA IN ISUS!

vineri, 29 noiembrie 2013

Botez la Rugăsești, jud. Cluj

Duminica 01.12.2013, 
la Biserica Penticostala din Rugasesti (Jud.Cluj),
 la programul de dimineață 
se va oficializa un Botez Nou Testamental. 
Va asteptam!
Sursa: AICI

Conferintă de Crăciun pentru adolescenţi la Râșnov

Sursa: AICI

"A fost un Om... dar Fiu de Dumnezeu" - Festival Muzical Interconfesional, editia a IX-a

Invitatii nostri sunt: Bethel Brass Band - cu un sound special ce ne duce in reveria Craciunului de altadata, Corala Sf.Elena, condusa de dirijorul Erica Damoc-ce se manifesta prin cantece vesele, cu un mesaj plin de speranta si bucurie ce rezulta din Nasterea Domnului, profesorul Octavian Baban, ce ne va introduce in adevarata atmosfera si sarbatoare a Craciunului printr-o scurta meditatie.

Ca si nume noi,vorbim de Liviu Treistaru,compozitor a numeroase simfonii, concerte pentru pian si orchestra, lieduri, precum si a altor numeroase lucrari, ce va interpreta compozitii instrumentale proprii, ce ne arata Maretia lui Dumnezeu, prin Fiul Sau, Isus Hristos.

Un alt invitat aparte vine din Rusia si este soprana Svetlana Sicencova, ce ne va interpreta colinde rusesti si din repertoriul international, ce vorbesc despre Pruncul din ieslea Betleemului.

Nu in ultimul rand, la aceasta editie va fi cu noi cel mai mare nume al muzicii jazz din Romania si nu numai: Maria Raducanu, ce ne va interpreta colinde cu o maxima sensibilitate prin vocea-i inconfundabila.

La toti acestia, se adaugam si subsemnatii, adica Noii Leviti.

In speranta ca veti veni in numar cat mai mare, dar insotiti macar de o persoana draga, va asteptam duminica, 8 dec, ora 18.30, la Sala Dalles din Bucuresti (zona Universitate – langa Intercontinental), ca sa retraim impreuna bucuria Nasterii Mantuitorului, ce a venit pe acest pamant si pentru mine, dar si pentru tine!

Sursa:  AICI

Concert de Crăciun REVERS la Biserica Adoram Arad


Acum 1 an, Revers lansa primul videoclip și anume colinda 'E iar Crăciun’. Această colindă a fost cea care a reușit să devină cunoscută la nivel internațional.
Astăzi, Revers anunță un nou album, un turneu de promovare și prezintă o primă piesă.
Albumul este unul de colinde și se numește: ‘E iar Crăciun’. În data de 6 decembrie, de la ora 19:00, trupa Revers va concerta în biserica Adoram.

Vă așteptăm.

Sursa: AICI

Costel Busuioc neagă public afirmațiile ziarului "Libertatea"

Costel Busuioc a negat orice zvon legat de faptul că și-a părăsit familia. În plus, acesta susține că a pierdut 360.000 de euro numai pentru a fi alături de cei patru copii ai săi. “Am renunţat la 360.000 de euro pentru că ar fi trebuit să plec în concerte în Asia şi nu mi-aş fi văzut copiii un an şi jumătate. În fiecare dimineaţă merg şi-i duc la şcoală”a declarat, ieri, Costel Busuioc la emisiunea lui Cătălin Măruță, de pe PRO TV.

“Nu este absolut nimic adevărat. Este o minciună grosolană pe care o voi ataca în instanţă. Nu este posibil să dărâmi un om pe baza spuselor unui cetăţean oarecare. Suntem o familie normală. Nu am divorţat”, a mai declarat vedeta în emisiunea lui Măruţă. Costel Busuioc susţine că din cauza acestor zvonuri a pierdut foarte multe spectacole.

Sursa: EVZ

România ALTFEL - Un mesaj pentru liceeni, dr.Nicolae Geantă

Sursa: AICI

Adi Soporan la Centrul Crestin Betania Oradea

Sursa: AICI

Proiect de sarbatori la F.R.E.E.

Sarbatorile sunt o minunata ocazie sa aducem nadejde si bucurie celor mai necajiti!
  Cu ocazia sarbatoririi nasterii Domnului Isus, asociatia F.R.E.E. a ales sa aduca nadejde femeilor prinse in lanturile prostitutiei din Bucuresti. Echipa ei mobila va umbla pe strazile Bucurestului, in zonele de prostitutie stradala cu niste cadouri.
  Anul asta echipa F.R.E.E. a ales sa faca niste MP3-uri [cu ajutorul catorva radiouri crestine din Bucuresti] care vor contine marturii audio ale unor foste prostitutate, care cu ajutorul lui Dumnezeu au reusit sa scape! Vor fi adaugate si cantari si un mesaj de sarbatori. Dorinta principala este ca atunci cand fetele vor asculta aceste marturii si cantece, asteptand pe strazile reci, sa se nasca o nadejde in inimile lor, nadejdea ca un Mantuitor a venit acuma 2000 de ani ca sa salveaza pe cei pierduti!
  In plus de aceasta, echipa F.R.E.E. va organiza pentru ele o masa festiva intr-un restaurant. Dorinta echipei F.R.E.E. este ca niciuna sa nu se simta parasita, singura in aceasta mare sarbatoare a nasterii Domnului Isus! Din contra, echipa doreste ca ele sa simta ca au pret si valoare in fata lui Dumnezeu!
 
  Daca doriti sa ne ajutati la acest proiectul, va rugam sa intrati aici: http://www.asociatiafree.org/#!mp3-or-christmas/c7t3 
 
  Multumim si de rugaciunile voastre pentru ca mesajul sa atinga inimile si Dumnezeu sa lucreaza mai departe!

   www.asociatiafree.org    asociatiafree@gmail.com

Orchestra Bisericii Elim Timisoara la Bucuresti

Sursa: AICI

Ansamblul Laudate Deum la Turnu Magurele

Sursa: AICI

Cele mai bune predici in Ploiesti...

O mana de oameni minunati cu grija pentru saracii Ploiestiului...
Click pe imagine! Sau pe pagina Fundatiei Pater Noster

Seară de tineret cu Viorel Iuga la Salonta

VINERI - 29 NOIEMBRIE 2013
orele 18.00
Biserica Penticostala SALEM Salonta

 Participă tineri din bisericile penticostale şi baptiste din jurul oraşului Salonta
Toţi cei care vor să participe sunt aşteptaţi cu drag.

Detalii la telefon 0754 58 44 33 - Tinu Sevan

Cristian şi Cristiana Văduva - albume noi


Sursa: AICI

joi, 28 noiembrie 2013

Comunicat oficial referitor la „predicatorul penticostal”

COMUNICAT
 
       În urma evenimentului prezentat în mass-media referitor la „predicatorul penticostal” acuzat de pedofilie, Cultul Creştin Penticostal precizează următoarele:
        Numitul Costel Viorel Luniţă nu este membru în nicio biserică penticostală din cadrul Cultului Creştin Penticostal – Biserica lui Dumnezeu Apostolică din România, nu a fost niciodată hirotonisit (ordinat) ca pastor şi nu a fost botezat în vreuna din bisericile ce aparţin Cultului Creştin Penticostal.
         Bisericile noastre sunt instituţii publice şi nu putem interzice participarea unei persoane la slujbele şi activităţile desfăşurate în biserică.
         Biserica Penticostală condamnă astfel de practici imorale şi ilegale.
         În baza dreptului la replică, vă solicităm să precizaţi poziţia Cultului Creştin Penticostal, pentru ca sutele de mii de credincioşi penticostali să nu sufere ca urmare a dezinformării.
DEPARTAMENTUL MEDIA
Pastor Florin Ianovici
 

Întâlnirea învăţătorilor de copii la Ploieşti

Sursa: AICI

Campania națională "Dragostea adevărată așteaptă" in Republica Moldova

Asociaţia obştească „Pentru Familie” a dat astăzi startul oficial campaniei naţionale „Dragostea adevărată aşteaptă”, pentru a promova puritatea şi castitatea până la căsătorie. Campania va dura până la 15 mai anul viitor, când în Moldova este marcată Ziua Internaţională a Familiei. Tot atunci ONG-ul îşi propune să inaugureze un monument în capitală dedicat tinerilor care au ales să-şi păstreze virginitatea până la căsătorie.

Preşedintele Asociaţiei „Pentru Familie”, pastorul Vasile Filat, a menţionat, în cadrul unei conferinţe de presă la IPN, că în ultimii ani în Republica Moldova se observă o tendinţă alarmantă în relaţiile de familie şi sexualitate, iar datele Biroului Naţional de Statistică arată că peste 20% dintre copii sunt născuţi în afara căsătoriei. Mai multe sondaje demonstrează că majoritatea copiilor de 11-12 ani au trăit deja prima lor experienţă sexuală.

Proiectul iniţiat este destinat celor peste 400 de mii de adolescenţi şi tineri cu vârsta între 12-20 de ani, pentru a-i îndemna să-şi păstreze puritatea şi să se abţină de la relaţii sexuale până la căsătorie. Tinerii vor fi instruiţi în cadrul unor lecţii  desfăşurate în şcoli, case de rugăciuni şi discuţii particulare. Fiecare va avea posibilitatea să semneze un angajament de păstrare a castităţii până la căsătorie. Angajamentul va fi trecut pe un pliant din două părţi. În ziua nunţii, tinerii vor face schimb cu jumătate de pliant, iar pe cealaltă parte o vor lăsa într-o nişă a monumentului care urmează a fi inaugurat.

Vicepreşedintele Asociaţiei „Pentru Familie”, Vitalie Marian, a spus că strategiile de prevenire a bolilor sexual-transmisibile şi a sarcinilor nedorite de cele mai multe ori se reduc la promovarea prezervativelor, ca metodă de contracepţie, iar această abordare încurajează libertinajul sexual în rândul tinerilor. Acesta este de părerea că o astfel de abordare nu va aduce rezultate pozitive şi este nevoie urgent de o perspectivă a educaţiei sexuale în rândul tinerilor, care va încuraja fidelitatea şi puritatea în relaţii.
Sursa: AICI

Weekendul de carte la S.B.R. Oradea

Sursa: AICI

Nicolae Geantă la Păntășești, Bihor

Sursa: AICI

Ovidiu Pater si Iuliu Centea la Biserica Betania Dublin, Irlanda

Sursa: AICI

Recital şi seminar cu Sunny Trancă la Chişinău


Vineri
29 noiembrie 2013
ora 18.00

Întâlnire de tineret cu Emil Bartoş la Utvin, Jud.Timiş

Sursa: AICI

Întâlnire cu tema "Rolul muzicii în Școala Duminicală" la Ploieşti

Sursa: AICI

Alin si Emima Timofte - Demo album - ,,E SARBATOARE" (COLINDE)

Concert Noii Leviţi la Bucureşti

Sursa: AICI

miercuri, 27 noiembrie 2013

CristoCentric la Cluj-Napoca

Sursa: AICI

Thanksgiving permanent, conferinţă pentru liceeni cu Nicolae Geantă

Sursa: AICI

Reșițeanul arestat astăzi nu este nici pastor, nici predicator penticostal

Astazi, mai multe publicatii ale mass-mediei locale din Resita si Timisoara (Express de Banat, FrontpressOpinia Timisoarei  au dovedit din nou ca nu doresc altceva decat sa denigreze notiunea de "pastor penticostal". 

Astfel, fara nici o documentare serioasa, in titlurile de prima pagina, i-au atribuit lui Viorel Costel Lunita, un resitean de 45 de ani arestat pentru pornografie infantila, epitetul de pastor si predicator penticostal.

Din verificarile corespondentului NewsNet Crestin, intradevar acesta a participat la slujbele religioase ale unei biserici penticostale din Resita, are cateva comentarii pe anumite site-uri de resurse crestine si a incarcat pe Youtube cateva clipuri religioase. Atat. Insa suficient pentru ziaristii rau intentionati sa-l denumeasca predicator si pastor penticostal.

 „Nu este pastor, nu a fost hirotonisit în nicio biserică din România. Dânsul este din Bocșa, din câte știu eu, și frecventa uneori slujbele noastre religioase. Nici predicator în sensul larg nu putem spune că e, probabil că a recitat vreo poezie la un moment dat sau a citit vreun eseu în fața credincioșilor”, a declarat pastorul Ciprian Bârsan pentru www.expressdebanat.ro .

Acesta a ținut să sublinieze faptul că Biserica Penticostală din România nu este implicată în acest scandal și condamnă faptele bărbatului de 45 de ani. „Astfel de fapte nu se practică! Sunt împotriva Legii, a Statului și a Bibliei. Subliniez faptul că dânsul nu a fost botezat în Biserica Penticostală, dar este posibil să fi făcut parte dintr-o mișcare independentă. Justiția își va spune cuvântul, iar dacă dovezile împotriva sa sunt adevărate va sta mult timp după gratii”, a adăugat pastorul.
1 Decembrie 2013 - Lansarea cărţii "Lupta cu inerţia" de Nicolae Geantă la Beiuş

Nicolae Geantă (n.1969), doctor in Geografie (Dinamica Teritoriala), titlu conferit de Universitatea Bucuresti (2009), profesor, predicator, editorialist "Ciresarii", pastoreste Biserica "Izbanda" din Draganeasa (Prahova).
Este autor a 5 volume de carte (4 ca unic autor) si a peste 45 de articole stiintifice; fondator al revistei stiintifice GeoPrahova si al revistei de tineret Radical. Este casatorit cu Mihaela si tata a doua fete: Fivi si Sefora.

Pastor Kent J. Edwards la Biserica Emanuel Oradea

"Săptămâna aceasta ne vom bucura de prezența și slujirea unui om special a lui Dumnezeu - Kent J. Edwards - pastor, profesor de homiletica si leadeship la Talbot School of Theology, Biola University din Canada. 

Joi si duminica seara va sluji la Biserica Emanuel din Oradea iar vineri, la seara de tineret a aceleiași biserici, va vorbi tinerilor despre administrarea talantilor.

Mai multe informatii despre oaspetele nostru gasiti aici: http://faculty.biola.edu/jkent_edwards/"

Dăruiește un zâmbet de Crăciun!

Vin sărbătorile! Tineri sau bătrâni, cu totii le așteptăm cu mare bucurie. Și ne arătăm bucuria prin podoabele frumoase cu care îmbrăcăm locuințele, ușile, ferestrele, copacii, străzile, clădirile, vitrinele… Privim fascinați la jocul luminilor și la frumusețea culorilor, dar uităm să privim la aproapele nostru.

Uităm să ne împodobim și noi sufletele cu dragoste, pace, răbdare, bunătate, blândețe, smerenie, dreptate, milă și facere de bine. Cât mai avem timp, să ne aducem aminte și de sărmanii care n-au ce pune pe masă în zi de sărbatoare sau de copiii care n-au trăit niciodată bucuria de a primi cadouri. Să le aducem și lor un zâmbet pe față și să ne împodobim viețile cu această bucurie a lor.

Puteți dona alimente, lemne, jucării, dulciuri, haine, bani și orice altceva aveți pe inimă. Pentru donații puteți să ne contactați la numărul de telefon 0230 523 380, pe Skype – iochebedsv, prin email – iochebedsv@fidel.ro sau direct la Centrul Iochebed, str. Curtea Domneasca, nr.1, bl.14, sc.B, ap 2, 720008 Suceava. 

Orice dar, oricât de mic, e binevenit și apreciat. Nu uitați că puținul dumneavoastră e belșug pentru alții!
Haideți să ne împodobim sufletele de sărbătoare și să le păstrăm așa!
Sursa: AICI

Campania "Aruncă-ţi pâinea pe ape..." la Strejnic, Prahova


DRAGII NOSTRI PRIETENI SI FRATI IN DOMNUL ISUS , avem nevoie de ajutorul vostru...

Suntem indemnati de Domnul , sa simtim unii cu altii.

Grupul Prieteni Cu Dumnezeu, demareaza incepand cu aceasta data o lucrare pe care Duhul Lui Dumnezeu ne_a pus-o pe inima si anume aceea de intrajutorare a celor saraci din zona noastra ( Strejnic, Prahova ). Domnul ne-a pus pe inima aceasta postare (stie El ) si vrem sa va facem partasi la aceasta lucrare minunata, fapt pentru care facem apel la toti aceia care ne considerati prietenii si ne iubiti sa va alaturati noua si sa aducem cat mai multe zambete pe fetele celor care sunt in nevoie (vaduve, familii cu mai multi copii ), un ajutor cat de mic aduce o bucurie foarte mare... Domnul sa va binecuvinteze si pentru mai multe detalii va astept pe privat...

Am deschis si un cont pentru cei ce doriti sa participati cu donatii la campania noastra:
Manole Narcis, RO60BTRLRONCRT0118754901, Banca Transilvania

Sursa: AICI

Grupul Vocea Evangheliei la Biserica Izbanda Bucuresti

Sursa: AICI

1 Decembrie 2013 - chemare la rugăciune pentru ţară

Sursa: AICI