După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 27 noiembrie 2013

Dăruiește un zâmbet de Crăciun!

Vin sărbătorile! Tineri sau bătrâni, cu totii le așteptăm cu mare bucurie. Și ne arătăm bucuria prin podoabele frumoase cu care îmbrăcăm locuințele, ușile, ferestrele, copacii, străzile, clădirile, vitrinele… Privim fascinați la jocul luminilor și la frumusețea culorilor, dar uităm să privim la aproapele nostru.

Uităm să ne împodobim și noi sufletele cu dragoste, pace, răbdare, bunătate, blândețe, smerenie, dreptate, milă și facere de bine. Cât mai avem timp, să ne aducem aminte și de sărmanii care n-au ce pune pe masă în zi de sărbatoare sau de copiii care n-au trăit niciodată bucuria de a primi cadouri. Să le aducem și lor un zâmbet pe față și să ne împodobim viețile cu această bucurie a lor.

Puteți dona alimente, lemne, jucării, dulciuri, haine, bani și orice altceva aveți pe inimă. Pentru donații puteți să ne contactați la numărul de telefon 0230 523 380, pe Skype – iochebedsv, prin email – iochebedsv@fidel.ro sau direct la Centrul Iochebed, str. Curtea Domneasca, nr.1, bl.14, sc.B, ap 2, 720008 Suceava. 

Orice dar, oricât de mic, e binevenit și apreciat. Nu uitați că puținul dumneavoastră e belșug pentru alții!
Haideți să ne împodobim sufletele de sărbătoare și să le păstrăm așa!
Sursa: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.